Wednesday, 6 January 2021

Lirik Tengok Negeri Luar - Gard Wuzgut feat. Jaystation

 


Yeah
Ya yeah..
 
Hah
 
View, view, tengok negeri luar
Kat highway deras meliar
Satu lapan kat meter
Yang laju tu aku ke cahaya
 
Yang laju
Yang laju..
 
More life macam aku Drake
Ni Pleasures ori bukan fake
PremeKL masa show aku skate huh
Slatan aku tour every state huh
Logo ular berpusing, every stage
Issa Baq time untuk race
Lumba dengan jiwa
Laju mana? Jangan tanye
 
Tuhan je tahu yang aku dah ready
Nak living life before 30
Surf wave baru since Zeti Aziz
Flip life lepas CPR release
Slatan, okay view, tengok negeri luar
Kat highway deras meliar
1 8, bukan segi tiga
Tapi meter
Yang laju aku ke cahaya
 
Cahaya
Cahaya..
 
Yeah
 
Yang laju
Yang laju
View, view
 
Check my view resolution aku 4k,
Crystal clear walau kadang kala tak bersih,
I be getting more than i could ask for
But macam nasi aku dekat mamak aku always nak lebih,
Cause 5 months ago aku baru dropout,
But now aku flexing mcm aku Popeye,
180 on da dash tinggal korang babai,
Kita disconnected mcm takde wifi,
Kerah jiwa 4 da ringgit so that satu hari nanti mama aku boleh duduk santai,
But money aint the goal don\'t get it twisted though,
Aku puas makan roti but never tasted dough,
So aku get up on my grind, duduk lorong kanan macam aku tak cukup time,
Shilky brought me in macam aku fam,
Kalau bukan sebab dia i wouldn\'t even be here man,
So its,
0108,
Kroni shlat,
Jumpa ku di lebuhraya selatan,
Tembus atmosfera korang masih dekat awan,
Baq cam Dilla, we the dope yang bikin korang sawan,
And kalau kita tak kenal,
Jangan cuba tanya apa ada dalam cawan,
Aku
 
Jangan cuba tanya apa ada dalam cawan aku
 
Cahaya
Cahaya..
 
Yeah (x3)
 
Yang laju
Yang laju
 
View, view, tengok negeri luar
Kat highway deras meliar
Satu lapan kat meter
Yang laju tu aku ke cahaya
 
Yang laju
Yang laju
 
More life macam aku Drake
Ni Pleasures ori bukan fake
PremeKL masa show aku skate
Slatan aku tour every state
Logo ular berpusing, every stage
Issa Baq time untuk race
Lumba dengan jiwa
Laju mana? Jangan tanye
 
Tuhan je tahu yang aku dah ready
Nak living life before 30
Surf wave baru since Zeti Aziz
Flip life lepas CPR release
Slatan, ok view, tengok negeri luar
Kat highway deras meliar
Satu lapan, bukan segi tiga
Tapi meter
Yang laju aku ke cahaya
 
Yang laju
Yang laju
 
View