Wednesday, 6 January 2021

Lirik 30 (Laju Mana) - Gard Wuzgut feat Exactesy

 


Yeah
 
Ah laju mana? Tuhan je tahu
Aku..
 
Yeah
 
Ah
 
Hidup racing jantung laju speed Rossi
Sempat ke tak sampai? Tu tak guarantee
But yang aku pasti, living life before 30
Trap star, TV lah, issa Baq time OST
 
Double up the prize time kau call Afiq Ali
Late night show macam Amy kau cari
Hidup racing jantung laju speed Rossi
Tuhan je tahu laju mana ku pergi
 
Laju mana? Tuhan je tahu
Cold heart aku sejuk ice batu
Kena ghost dengan kisah lalu
Benda lepas maafkan dah berlaku
 
Tuhan je tahu, laju mana ku pergi
Nak settle down before aku 30
Hidup racing jantung laju speed Rossi
Tuhan je tahu laju mana ku pergi
 
Laju gila takde limit macam atas track
Kaki tidur atas pedal macam tengah drag
Always on the go sentiasa macam function bag
Killer dengan hook macam ku guna punching bag
 
Pancing aku penuh dengan umpan
Diorang tak kekal lama sebab menumpang
Diorang tak akan sama lepas dah tumbang
Jalan turap sendiri tak ada lubang
 
Betulkan
Kalau ada silap tanya kat Tuhan
Nak hidup tenang kena jaga bahan
Kalau tak tahan jangan cuba lawan
Tanya soalan
 
Laju mana? Tuhan je tahu
Cold heart aku sejuk ice batu
Kena ghost dengan kisah lalu
Benda lepas maafkan dah berlaku
 
Tuhan je tahu, laju mana ku pergi
Nak settle down before aku 30
Hidup racing jantung laju speed Rossi
Tuhan je tahu laju mana ku pergi
 
Laju mana? Tuhan je tahu
Cold heart aku sejuk ice batu
Kena ghost dengan kisah lalu
Benda lepas maafkan dah berlaku
 
Tuhan je tahu, laju mana ku pergi
Nak settle down before aku 30
Hidup racing jantung laju speed Rossi
Tuhan je tahu laju mana ku pergi