Friday, 11 June 2021

Lirik Jatuh Boi - YHB Sleepsalot feat. SonaOne

 


Apa guna lu nak borak kalau takleh bikin sampai barang habis?
Ada yang naik, ada yang dah jatuh dari puncak manis
 
Aku bangun takkan jatuh boy amaran ku
Tak nak cari hidup cara bayang hantu
Dia kata pandai kepala otak
Gua tak masuk campur dengan barang cam tu
 
Tumpang lalu, flow ku gempak bumi
Itu shutdown, impian bussdown
Malam buta masih trapping dalam studio
Hidup suka test, gua buat cam senonoh
Gentle punya cakap jangan langgar salah force, yeah
Petak gucci kain kafan ada sauce, yeah
Mungkin aku lagi menarik
Jatuh boy aku bangun balik
 
Apa guna lu nak borak kalau takleh bikin sampai barang habis?
Ada yang naik, ada yang dah jatuh dari puncak manis
 
Aku bangun takkan jatuh boy amaran ku
Tak nak cari hidup cara bayang hantu
Dia kata pandai kepala otak
Gua tak masuk campur dengan barang cam tu
 
Gua tak suka pandang kat cermin
Malas layan mamat tu
And when they holla atcha man
Gua buat cam gua tak tahu
Diorang nak check in the bank
Gua ada check on my shoes
Sekarang gua orang lama
But barang masih baru
Dah berapa lama, kali ku dah naik turun?
Rollercoaster pun dah boring
Kalau gagal, takkan post up dekat story
Semua ku dah lihat, dari sini ke akhirat
 
Apa guna lu nak borak kalau tkleh bikin sampai barang habis?
Ada yang naik, ada yang dah jatuh dari puncak manis
 
Aku bangun takkan jatuh boy amaran ku
Tak nak cari hidup cara bayang hantu
Dia kata pandai kepala otak
Gua tak masuk campur dengan barang cam tu
 
Aku bangun takkan jatuh boy amaran ku
Tak nak cari hidup cara bayang hantu
Dia kata pandai kepala otak
Gua tak masuk campur dengan barang cam tu
 
Jatuh, jatuh, cam tu
Jatuh, jatuh, cam tu
Jatuh, jatuh, cam tu
 
Jatuh, jatuh, cam tu