Lirik Pingal - Happy Asmara

Lirik Pingal - Happy Asmara

Lirik Pingal - Happy Asmara


Piye sek jelaske karo wongtuwo
Wes ngelakoni tekan semene
Nek akhire bakal bubar pisahan
Kowe kegudo tresno karo wong liyo

Ngelali kowe sing tau ngomong dewe
Ngelakoni tresno tekan tuwo
Ora ngeliyo mung aku ning atimu
Nanging saiki atimu ono wong liyo

Ibarat esuk mendung, awan aku kudanan
Sore mbok larani, bengi tak tangisi

Mung iso bayangke kabeh kenangan
Kowe tak boncengke, turut dalan kekepan kudanan
Saiki nyatane kowe malah milih
Dikekep wong liyo

Opo kowe ra kroso abote atiku
Kudu kelangan wong sing paling tak tresnani
Ra jenak dolan, ra doyan mangan
Nek ra mbok dulang

Ibarat esuk mendung, awan aku kudanan
Sore mbok larani, bengi tak tangisi

Mung iso bayangke kabeh kenangan
Kowe tak boncengke, turut dalan kekepan kudanan
Saiki nyatane kowe malah milih
Dikekep wong liyo

Opo kowe ra kroso abote atiku
Kudu kelangan wong sing paling tak tresnani
Ra jenak dolan, ra doyan mangan
Nek ra mbok dulang

Ra jenak dolan, ra doyan mangan
Nek ra mbok dulang


 

Komenlah dengan berhemah