Lirik Ojo Goblok Mencinta - Yeni Inka

Lirik Ojo Goblok Mencinta - Yeni Inka

Lirik Ojo Goblok Mencinta - Yeni Inka


ojo gampang mikir tentang cinta
mengko ndak malah luka
ojo gampang mikir tentang cidro
mengko ndak malah loro

urip mung sepisan
mbok yo di gawe gampang

kabeh iki wes ono dalan
awak dewe ning ndunyo
iki mung wayang
kabeh uwis diatur dalang

ojo nangis mergo tresno
ojo goblok mencinta
nek gejeron mengko malah luka

loske wae jo di pikirke
kabeh ono dalane
happy aja lupakan yang
menyakiti kita
urip mung sepisan
mbok yo di gawe gampang


 

Komenlah dengan berhemah