Lirik Embun - Adistya Mayasari

Lirik Embun - Adistya Mayasari

Lirik Embun - Adistya Mayasari


rantag serngengene
embun lan godhong katon mubyare
ngarepno seru selawase
keloronan nganteni serngenge

temebluk yo godhonge
sing bakal gemantung maning
lamuno mrujuk akeh gantine
godhong hang bengen ipek-ipek ring bathin

nasibe godhong
hang ngancani wayah rantage
sing ono maning selawase

tetese embun
hang temetes teko ndhuwur
muga ngademi hang semujung
garise wis wayah pisahan
kening iro ojo getun ring dunyo

temebluk yo godhonge
sing bakal gemantung maning
lamuno mrujuk akeh gantine
godhong hang bengen ipek-ipek ring bathin

nasibe godhong
hang ngancani wayah rantage
sing ono maning selawase

tetese embun
hang temetes teko ndhuwur
muga ngademi hang semujung
garise wis wayah pisahan
kening iro ojo getun ring dunyo


 

Komenlah dengan berhemah