Friday, 30 April 2021

Lirik Salah Tompo - Woro Widowati

 


Semendal rasane ati
Krungu kabar riko wes duwe ganti
Seng eleng tah mbiyen ambi janjine
Masio paran sing arep ninggalne

Kurang paran isun iki
Kabeh penjaluke wes sun turuti
Paribasan nggayuh ulan sun labuhi
Apuwo riko mageh sing ngerti

Ojo salah tompo ojo salah trimo
Gampang percoyo omongane wong liyo
Sing ono niatan isun golet ganti
Mergo mung riko hang isun welasi

Semendal rasane ati
Krungu kabar riko wes duwe ganti
Seng eleng tah mbiyen ambi janjine
Masio paran sing arep ninggalne

Kurang paran isun iki
Kabeh penjaluke wes sun turuti
Paribasan nggayuh ulan sun labuhi
Apuwo riko mageh sing ngerti