Sunday, 28 March 2021

Lirik Crush - MFMF. , Haziq & Asyraf Nasir

 


[Chorus]
Hey you, I can’t stop thinking bout you
Every night you’re always on my mind
Everyday I fikir pasal you
How can I stop if you are so cute?
And why you always kata you’re insecure?
Don’t you know that you are sangat cute?
So please stop being so insecure

[Verse]
Actually you I dah lama suka you 
Tapi takut-takut je nak bagitahu you
And I tulis lagu ni untuk confess dekat you 
Hopefully you tak marah if I guna cara ni so
Please give me a chance
Please give me a place in your heart

[Chorus]

[Verse 2 - ASYRAF NASIR]
You're insecure, I will ensure, that you got nothing to lose
I like your laugh, I like your smile, I memang tak boleh choose
Sebab banyak sangat benda yang I suka pada you
Ciri-ciri seorang yang boleh jadi menantu
Kadang ku rasa malu, tapi ku ingin tahu
Di sebalik isi hati, masih lagi ditentu?
Oh my, I think I'm seeing stars in my eyes
You dari dunia lain, I’m flying high to the skies

[Verse 3]
Everyday I usya gambar-gambar you
Oh my god I can’t get you out of my mind
And macam mana I nak move on dari you 
If my heart ni dah, cair tengok you?
How could you make me melt
How could you make me fall in love with you?

[Chorus]

[Outro]
Hey you, jangan insecure
Don’t you know that you’re so beautiful?