Sunday, 17 May 2020

Lirik Sio Sio - Alvi Ananta



Jeru .. (jeru)
So..Yo jeru sun rasakno
Ta..Tu.. Nyunduk nembus dodo..

Riko.. (riko)
Hang.. Wes suwe sun enteni
Donge teko.. Wes nggowo hang liyo..

Riko bengen ngongkon isun nganteni
Wayah tekane riko nggayuh ngimpi
Kanggo.. Urip dadi siji..

Tapi nyatane.. Bedo.. Ambi omonge
Malah riko.. Hang mggubarno
Angen hang riko janjekno
Sio sio.. Nganteni riko
Mung kanggo diweni loro..

Hoo uoo.. Kanggo.. Diweni loro..
Hoo uoo.. Kanggo.. Diweni loro..

Riko.. (riko)
Hang.. Wes suwe sun enteni
Donge teko.. Wes nggowo hang liyo..

Riko bengen ngongkon isun nganteni
Wayah tekane riko nggayuh ngimpi
Kanggo.. Urip dadi siji..

Tapi nyatane.. Bedo.. Ambi omonge
Malah riko.. Hang mggubarno
Angen hang riko janjekno
Sio sio.. Nganteni riko
Mung kanggo diweni loro..

Tapi nyatane.. Bedo.. Ambi omonge
Malah riko.. Hang mggubarno
Angen hang riko janjekno
Sio sio.. Nganteni riko
Mung kanggo diweni loro..

Hoo uoo.. Kanggo.. Diweni loro..
Hoo uoo.. Kanggo.. Diweni loro..