Sunday, 17 May 2020

Lirik Lahir Lan Bathinku - Didi Kempot



Rungokno suaraku suaraning atiku
Cerito neng sliramu
Ati iki ikhlas ikhlas nresnanimu
Meremo neng pangkonku
Sing nggawe nyowo ngerti karepku

Aku singwes janji seneng neng atimu
Lahir lan bathinku
Aku seng wes janji ngancani sliramu
Nganti sak matiku

Yen sliramu ngerti sumpahing atiku
Nyowoku nggo sliramu
Sing nggawe nyowo ngerti karepku

Aku sing wes janji seneng neng atimu
Lahir lan bathinku
Aku seng wes janji ngancani uripmu
Nganti sak matiku

(Aku sing wes janji seneng neng atimu lahir lan bathinku
Aku seng wes janji ngancani uripmu nganti sak matiku)

Aku sing wes janji seneng neng atimu
Lahir lan bathinku
Aku seng wes janji ngancani sliramu
Nganti sak matiku
Nganti sak matiku