Showing posts with label Esa Risty. Show all posts
Showing posts with label Esa Risty. Show all posts

Tuesday, 18 May 2021

Lirik Lemah Teles - Esa Risty

 


Jujur ati iki loro
Durung biso nompo kenyataan
Tanduran sing wes tak sirami
Malih dadi awu ireng diobong karo kahanan

Biyen janj bareng bareng
Ngrasakne susah lan seneng
Saiki kowe medetke angen angen
Tak kuatne ati yen kudu kelangan

Kowe mbelok ngiwo nengen tanpo nguwasne mburi
Tak  tabrak kowe loro iki salahe sopo
Yen kowe wes ra tresno ngomongo jo trus lungo
Awas nemoni apes lemah teles gusti sing bakal mbales


Friday, 30 April 2021

Lirik Kangen Rosul - Esa Risty

 


Allahumma sholli wa salim alla
Sayyidi wahabibi wa tobibi qolbi
Wa jasadi wa ruhi
Sayyidi rosulillah Muhammad 
Asshodiqiil aamin wa'alihi
Wa sohbihi ajmain

Ya Muhammad salam rindu untukmu
Ya nabiku engkau cahaya hatiku

Menyebut namamu terasa bertemu
Dari hati yang merindukanmu
Pancaran cahaya teladanmu
Mulia ku mengikuti langkahmu

Allahumma sholli wa salim alla
Sayyidi wahabibi wa tobibi qolbi
Wa jasadi wa ruhi
Sayyidi rosulillah Muhammad 
Asshodiqiil aamin wa'alihi
Wa sohbihi ajmain

Ya Muhammad salam rindu untukmu
Ya rosul engkaulah penuntunku
Engkau teladanku
Bahagianya mendapat syafa'atmu
Bersyukur karena ilmumu
Muhammad sungguh aku rindu

Ya Muhammad salam rindu untukmu
Ya nabiku engkau cahaya hatiku

Menyebut namamu terasa bertemu
Dari hati yang merindukanmu
Pancaran cahaya teladanmu
Mulia ku mengikuti langkahmu

Allahumma sholli wa salim alla
Sayyidi wahabibi wa tobibi qolbi
Wa jasadi wa ruhi
Sayyidi rosulillah Muhammad 
Asshodiqiil aamin wa'alihi
Wa sohbihi ajmain

Ya Muhammad salam rindu untukmu
Ya rosul engkaulah penuntunku
Engkau teladanku
Bahagianya mendapat syafa'atmu
Bersyukur karena ilmumu
Muhammad sungguh aku rindu


Tuesday, 27 April 2021

Lirik Kepaling - Esa Risty

 


Kadung riko ngerti tuluse welas
Hang ono ring dasar ati iki
Sing kiro riko tego ngelarani
Natoni hang koyo gedigi 

Nyejo riko pujar taline welas
Hang seru singset isun bundeli
Semembur riko buang sio-sio
Mung mergo ngerih welas hang liyo 

Welas isun kepaling-paling
Mlebu metu dalan buntu sun sing iling
Arep maju ati wis kadung tatu
Arep mundur isun wis kadung ancur 


Friday, 23 April 2021

Lirik Sak Kuate Ati - Esa Risty

 


Kelingan, kelingan karo sliramu
Sing mbiyen dadi konco uripku
Kenangan kenangan sing kesimpen ning ati
Raiso ilang nganti tekan saiki

Mbiyen janjimu arep ngancani aku
Selawase nganti tekan tuwoku
Janji janjimu kui mung janji palsu
Ra terbukti, malah ninggalke aku

Kudu tak lakoni sak kuate ati
Senadyan ati remuk sing tak rasakke
Terusno lakumu, tetep ning dalanmu
Kowe wes milih karo liyane

Tak dongake kowe bahagia
Selawase rasah mikir aku sing tok larani
Rasah nyawang mburi, aku tak bali
Nambani loro sing ning ati