Lirik Salah Dalan - Jihan Audy

Lirik Salah Dalan - Jihan Audy

Lirik Salah Dalan - Jihan Audy


salah dalan 
jaremu aku siji sijine
wong seng neng ono neng atimu 
ora ono liyane 
tresnomu mung kanggo aku
nanging nyatane koe mileh liyane

yen pancene iki wes dadi dalane
kudu nerimo kabeh keputusane
senadyan abot sanggane
aku merjuangne koe 
nanging lungomu ojo ngene carane 
loro atiku loro
kelangan tresnamu ilang separuh nyawaku

reff
yo mung koe sing paling rak tresnani
nanging koe seng tego ngelarani
janji tulus nganti tekaning pati
opo koe wes lali

suwene aku ngancani
yen mung akhire tresnomu menggok dalane 


 

Komenlah dengan berhemah