Lirik Lungo Adoh - Ilux ID

Lirik Lungo Adoh - Ilux ID

Lirik Lungo Adoh - Ilux ID


cubo rungokno suaro angin bengi iki
opo koe ora kelingan aku
sing wes tau nig atimu
sing tau gawe we guyu
saiki wes dadi masa lalu

aku pingin sambat sambat karo sopo
sing tak sayang wes lungo adoh
aku pingin cerito cerito yo ning sopo
sing tak sayang wes gandeng wong liyo

cubo rungokno suaro angin bengi iki
opo koe ora kelingan aku
sing wes tau nig atimu
sing tau gawe we guyu
saiki wes dadi masa lalu

aku pingin sambat sambat karo sopo
sing tak sayang wes lungo adoh
aku pingin cerito cerito yo ning sopo
sing tak sayang wes gandeng wong liyo

aku pingin sambat sambat karo sopo
sing tak sayang wes lungo adoh
aku pingin cerito cerito yo ning sopo
sing tak sayang wes gandeng wong liyo

sing tak sayang wes gandeng wong liyo


 

Komenlah dengan berhemah