Lirik Kalah Awu - Difarina Indra

Lirik Kalah Awu - Difarina Indra

Lirik Kalah Awu - Difarina Indra


ngopo aku sing selalu salah
ngopo aku sing kudu ngalah
kedung jeru iso tak jajaki
nanging ati ne manungso sopo sing ngerti
sak landepe belati isih landep lathi
mulo kudu ngati ati

aku meneng mung ngempet lara
aku pancen wong ra sepiro
urip iki mung sawang sinawang
ora golek pemenang, ojo saling njeglang
sak panase geni isih panas ati
yen diomongke neng mburi

gusti salah kulo nopo kerep ditulo tulo
arep sambat bingung karo sopo
gusti mantepno lakuku, duduhno dalanku
yen kudu kalah, aku mung kalah awu

aku meneng mung ngempet lara
aku pancen wong ra sepiro
urip iki mung sawang sinawang
ora golek pemenang, ojo saling njeglang
sak panase geni isih panas ati
yen diomongke neng mburi

gusti salah kulo nopo kerep ditulo tulo
arep sambat bingung karo sopo
gusti mantepno lakuku, duduhno dalanku
yen kudu kalah, aku mung kalah awu


 

Komenlah dengan berhemah