Lirik Jeru - Jihan Audy

Lirik Jeru - Jihan Audy

Lirik Jeru - Jihan Audy


banyumotoku mili nelesi pipi
ra nyongko kowe tego nglarani ati
loro sing tak roso durung ono tombo
tatu neng atiku, jeru

sumripit angin ndalu nggowo angenku
lumintas bayanganmu njero motoku
jeru neng atiku mung ono sliramu
nanging isih kroso tatu

mungkin iki wes dalane kowe karo aku
kudu pisahan, kudu pisahan
mungkin iki wes garise kowe karo aku
mung seduluran, mung seduluran

sumripit angin ndalu nggowo angenku
lumintas bayanganmu njero motoku
jeru neng atiku mung ono sliramu
nanging isih kroso tatu

mungkin iki wes dalane kowe karo aku
kudu pisahan, kudu pisahan
mungkin iki wes garise kowe karo aku
mung seduluran, mung seduluran

mungkin iki wes dalane kowe karo aku
kudu pisahan, kudu pisahan
mungkin iki wes garise kowe karo aku
mung seduluran, mung seduluran

kowe karo aku mung seduluran, mung seduluran


 

Komenlah dengan berhemah