Lirik Dudo Ngarep Omah - Yeni Inka

Lirik Dudo Ngarep Omah - Yeni Inka

Lirik Dudo Ngarep Omah - Yeni Inka


ono dudo, manggon ngarep omahku
yen ruh aku, dewe’e ngguya-ngguyu
yen de’e ngerti, aku namatke
mlakune soyo mundhak digawe-gawe

soyo suwe atiku soyo mundhak bingung,
kudu-kudu, kepingin neng omahe

kok ndilalah, ibu pirso kabehe
saben teko, rotine dibalekke
pikirku tentrem koyo adate,
yen tak pikir aku kudu ngguyu dewe

kiro kiro umure seket pitu,
wis meh podho, karo yuswane ibu
aku ra ngerti opo karepe,
saben dino aku dikirimi roti

soyo suwe atiku soyo mundhak bingung,
kudu-kudu, kepingin ning omahe

kok ndilalah, ibu pirso kabehe
saben teko, rotine dibalekke
pikirku tentrem koyo adate,
yen tak pikir aku kudu ngguyu dewe
yen tak pikir aku kudu ngguyu dewe


 

Komenlah dengan berhemah