Wednesday, 9 June 2021

Lirik Riko Siji - Danang

 


Riko sijine menungso hang sing tau gelem rumongso
Emong disalahno masiyo wis gawe loroh

Opo tah mergane riko mulo sing tau ngerasakno
Wong diloroh ati rasane perih

Sak atos atose watu mageh bisao butul
Mergo keneng temetese banyu

Sak kaku kakune ati mageh biso luluh
Kadung mulo tulus ngewelasi

Ojo hang dienget mung benere
Aju lali ambi salahe

Sun lan riko mung trimo menungso
Hang sing tau luput ambi duso

Riko sijine menungso hang sing tau gelem rumongso
Emong disalahno masiyo wis gawe loroh

Opo tah mergane riko mulo sing tau ngerasakno
Wong diloroh ati rasane perih