Saturday, 1 May 2021

Lirik Lawang Ati - Happy Asmara

 


Ngamboro ning angenku
Tansah iling marang sliramu
Senadyan wis tak cobo
Lalekake jenengmu

Sing tansah tak tembangke
Laras kangen jero atiku
Sing tansah tak sworoke
Gendhing tresno ning dodoku

Opo pancen kudu tak lilo
Mergo ra biso duweni
Tresno sliramu

Nadyan tak tutup lawang atiku
Soko kabeh crito lan tresnamu
Nanging soyo ra biso ngilangke tresnaku marang sliramu

Nadyan tak tutup lawang atiku
Soko kabeh crito lan tresnamu
Nanging sliramu soyo kepatri ning jero atiku