Thursday, 1 April 2021

Lirik Sewates Tresno - Sambi Ngopi

 


Hanya cinta dan doa
Tak titipke marang sliramu
Jogonen tresno iki kanti tulus ati
seko atimu

Tak jagakke kabeh calon jodomu
Tak tresnani isi ati
Kanti ikhlas seko ati
Ojo nganti mblenjani

Nyatane kowe ora iso dipercoyo
Kenyataane kowe nggawe loro lopo

Kowe tak wanti wanti
Malah mblenjani janji
Sewates tresno tok larani
Rino lan wengi tansah memuji
Kanti tulus neng ati

Tak jagakke kabeh calon jodomu
Tak tresnani isi ati
Kanti ikhlas seko ati
Ojo nganti mblenjani

Nyatane kowe ora iso dipercoyo
Kenyataane kowe nggawe loro lopo

Kowe tak wanti wanti
Malah mblenjani janji
Sewates tresno tok larani
Rino lan wengi tansah memuji
Kanti tulus neng ati

Kowe tak wanti wanti
Malah mblenjani janji
Sewates tresno tok larani
Rino lan wengi tansah memuji
Kanti tulus neng ati
Kanti tulus neng ati