Friday, 23 April 2021

Lirik Sak Kuate Ati - Esa Risty

 


Kelingan, kelingan karo sliramu
Sing mbiyen dadi konco uripku
Kenangan kenangan sing kesimpen ning ati
Raiso ilang nganti tekan saiki

Mbiyen janjimu arep ngancani aku
Selawase nganti tekan tuwoku
Janji janjimu kui mung janji palsu
Ra terbukti, malah ninggalke aku

Kudu tak lakoni sak kuate ati
Senadyan ati remuk sing tak rasakke
Terusno lakumu, tetep ning dalanmu
Kowe wes milih karo liyane

Tak dongake kowe bahagia
Selawase rasah mikir aku sing tok larani
Rasah nyawang mburi, aku tak bali
Nambani loro sing ning ati