Sunday, 20 October 2019

Lirik Tak Rilek - Mohsein X Fahmi Anuar

Lirik Tak Rilek - Mohsein X Fahmi Anuar



Tak rilek bro
Korang tak rilek
Tak rilek bro
Korang tak rilek
Tak rilek bro
Korang tak rilek
Tak rilek bro
Korang tak rilek

Tak tahan lu nak piss
Wa ketuk pintu like jais
Lu syahdu wa puitis
Lu mati tak sadis eh

Lagak kaya tapi dompet kempis
Baru serangkap dah kata retis
Salah jalan ikut cara isis
Talk like parlimen hanya cipta krisis

Hold on hold on aku baru nak turn on
Gua baru merangkak tapi cara ku juon
Aku run on this track korang kena distract
Aku ada mindset career kau ku reset eh

Gua lain cara
Lain tak buka cliche
Bars lu lecet
Main takde pelincir

Lagu tak enak
So gua tambah cheese
Takde gang handsign
Gua cuma peace

Tak rilek bro
Korang tak rilek
Tak rilek bro
Korang tak rilek
Tak rilek bro
Korang tak rilek
Tak rilek bro
Korang tak rilek

Tak rilek bro
Korang tak rilek
Apa aku buat semua korang pandang slack
Aku cuma buat lagu back to back
So youre the shit? Taik kambing (bekk)

6 kali aku jatuh bangun lagi tinggi
Gerakan aku macam nombor 8 infinity
Double o agent up in this vicinity
Zero mercy untuk yang tak sedar diri

Kerabat affiliate jadi aku bukan cakap kosong
Minda aku dah penuh isi macam kelongsong
Bukan royalti tapi kena tabik
Adab kena jaga kalau tak meja terbalik

Gua lain cara
Lain tak buka cliche
Bars lu lecet
Main takde pelincir

Lagu tak enak
So gua tambah cheese
Takde gang handsign
Gua cuma peace

Tak rilek bro
Korang tak rilek
Tak rilek bro
Korang tak rilek
Tak rilek bro
Korang tak rilek
Tak rilek bro
Korang tak rilek