Tuesday, 8 October 2019

Lirik Ra Iso Lali - Jihan Audy

Lirik Ra Iso Lali - Jihan Audy



Langit bumi sing nyekseni loro atiku
Sesek yen aku kelingan marang sliramu
Nanging tak pendem mergo sliramu
Saiki wis duwe penggantiku
Sayang opo bener jarene koncoku
Yen sliramu wis duwe penggantiku
Ning kene aku hurung isoh lali
Karo sliramu sing tak sayang

Nadyan aku wis mencoba melupakan
Nanging aku isih tansah kelingan
Manise esemu lan endah sojomu
Sing ra isoh tak lalekne

Langit bumi sing nyekseni loro atiku
Sesek yen aku kelingan marang sliramu
Nanging tak pendem mergo sliramu
Saiki wis duwe penggantiku

Nadyan aku wis mencoba melupakan
Nanging aku isih tansah kelingan
Manise esemu lan endah sojomu
Sing ra isoh tak lalekne

Langit bumi sing nyekseni loro atiku
Sesek yen aku kelingan marang sliramu
Nanging tak pendem mergo sliramu

Saiki wis duwe penggantiku