Showing posts with label Wani. Show all posts
Showing posts with label Wani. Show all posts

Saturday, 15 October 2016

Lirik Kembalilah - Wani feat. Juzzthin



Kembalilah
Kembalilah

Kala ku rindu
Melihat wajah mu
Sering ku mengimbas
Kenangan dahulu

Walaupun sukar bertemu
Walaupun sukar tuk menanggung
Namun ku tetapkan menunggu
Tetap menaruh pada dirimu

Kembalilah
Kembalilah
Kembalilah ke pangkuan hidup ku

Kembalilah
Kembalilah
Kembalilah ke pangkuan hidup ku

Sayang, termenung, sendiri, menyepi
Kerna tak sedar menerima yang lain

7 hari aku menunggu
Bagai buluh perindu
Tak kisah kau dimana
Tunggu aku disini

Walaupun sukar tuk menanggung

Tanpa pukat aku ditarik
Hati di panggil balik
Sayang ku ambil alih
Tak nak berdolak dalih

Tetap menaruh

Yang kau dah percaya
Dalam kita bercinta biarkan masa

Kembalilah
Kembalilah
Kembalilah ke pangkuan hidup ku

Kembalilah
Kembalilah
Kembalilah ke pangkuan hidup ku

Kembalilah
Kembalilah
Kembalilah

Kembalilah (kembalilah)
Kembalilah (kembalilah)
Kembalilah ke pangkuan hidup ku

Friday, 8 July 2016

Lirik I Cinta Jer - Wani



Sejak pertama kali aku
Mengenali diri mu ku suka cara mu
Kau menarik perhatian ku
Ku tertawa melihat gelagat mu

Da da da da da
Da da da da da
Da da da da da

Saat kau lalu di kelas ku
Ku lihat kau tersenyum malu
Kau buat ku tertunggu selalu
Tuk membalas senyuman mu itu

Setiap hari ku selalu stalk insta mu
Kau bergaya kau cairkan hati ku
Yang pastu ku suka pada mu

Bila ku buka twitter ku
Kau pun reply tweet aku
Rasa bahagia bila kau katakan
Kau ingin menjadi teman ku

Setiap kali kau dekat dengan ku
Tak terucap apa terlintas dihati
Rasa gelisah di jiwa ku
Apabila kau kata i love you

Setiap hari ku selalu stalk insta mu
Kau bergaya kau cairkan hati ku
Yang pastu ku suka pada mu

Bila ku buka twitter ku
Kau pun reply tweet aku
Rasa bahagia bila kau katakan
Kau ingin menjadi teman ku

Da da da da da
Da da da da da
Da da da da da

Lirik Lepaskan - Wani feat. Juzzthin



Oh lepaskan lepaskanlah
Oh lepaskan lepaskanlah
Oh lepaskan lepaskanlah
Oh lepaskan lepaskanlah
Mungkin kau bukan buat ku

Berlalu waktu bersama mu
Kau beri rindu namun palsu
Mana setia bersama ku
Bunga kau beri sudah pun layu

Kata-kata mu lengkap bersandiwara
Nilai cinta mu tak berharga

Oh lepaskan lepaskanlah
Oh lepaskan hati ku
Oh lepaskan lepaskanlah
Oh lepaskan kasih mu

Oh lepaskan lepaskanlah
Oh lepaskan hati ku
Oh lepaskan lepaskanlah
Mungkin kau bukan buat ku

Meniti sepi bersendiri
Bahagia cuma ciptaan mimpi
Mana setia bersama ku
Janji mu palsu yang aku ragu

Kata-kata mu lengkap bersandiwara
Nilai cinta mu tak berharga

Oh lepaskan lepaskanlah
Oh lepaskan hati ku
Oh lepaskan lepaskanlah
Oh lepaskan kasih mu

Oh lepaskan lepaskanlah
Oh lepaskan hati ku
Oh lepaskan lepaskanlah
Mungkin kau bukan buat ku

Benar buat otak aku semak
Aku banyak makan hati engkau lagi naik lemak
Cinta itu ikhlas bukannya peraduan
Kira lain kelakuan sebab tu tak sehaluan

Lepaskanlah lepaskan
Takde rasa sayang buat aku jadi rimas dan
Oh lepaskan oh lepaskan
Hubungan ini buat aku rasa lemas kan

Jangan cemas jangan gelojoh
Angan bintang kan jatuh ada ke takde jodoh
Dalam hati ku tiada siapa tahu
Maaf takde masa angkat kaki aku choww

Oh lepaskan lepaskanlah
Oh lepaskan hati ku
Oh lepaskan lepaskanlah
Oh lepaskan kasih mu

Oh lepaskan lepaskanlah
Oh lepaskan hati ku
Oh lepaskan lepaskanlah
Mungkin kau bukan buat ku

Oh lepaskan lepaskanlah
Oh lepaskan hati ku
Oh lepaskan lepaskanlah
Oh lepaskan kasih mu

Oh lepaskan lepaskanlah
Oh lepaskan hati ku
Oh lepaskan lepaskanlah
Mungkin kau bukan buat ku

Lirik Alhamdulillah - Wani feat. Juzzthin



Walau genggamannya kuat
Tapi bukan milik kita
Akan terlepas jua
Tak ada yang lebih baik
Tak ada yang lebih cantik
Beroleh keredhaanNya

Kau karunikan rasa
Cinta sesama manusia
Hadapi segala dugaan
Bila jiwa rasa lelah
Ambil nafas dan senyumlah
Kerna langit masih cerah

Ku bersyukur alhamdulillah
Ku beruntung alhamdulillah
Waajiburni alhamdulillah
Selama-lamanya

Ku bersyukur alhamdulillah
Ku beruntung alhamdulillah
Waajiburni alhamdulillah
Selama-lamanya

Indah cinta pada bahagia
Bila berduka tak mesra
Lagi kekal cintaNya

Bersyukur bukannya susah
Hanya bukti beribdah
Ucapkan alhamdulillah

Ku bersyukur alhamdulillah
Ku beruntung alhamdulillah
Waajiburni alhamdulillah
Selama-lama

Ku bersyukur alhamdulillah
Ku beruntung alhamdulillah
Wajburni alhamdulillah
Selama-lamanya

Walau genggamannya kuat
Tapi bukan milik kita
Akan terlepas jua
Tak ada yang lebih baik
Tak ada yang lebih cantik
Beroleh keredhaanNya

Assalamualaikum kita bertemu lagi
Jodoh pertemuan syukur atas hadrat illahi
Bertemu berpisah hari beganti pagi
Rezeki ada yang lebih itu kita nak cari

Ingat dan mengingati sesama insan
Kalau lama tak jumpa man how you been son
Dan belas ihsan saling mengerti
Buat apa pun pertamakan budi pekerti

Bererti lagi baik kita memberi
Kerna itu yang akan buat hidup bererti
Mengejar dunia pasti takkan adanya henti
Jauhkan dari sifat cemburu api dan dengki

Ku bersyukur alhamdulillah
Ku beruntung alhamdulillah
Waajiburni alhamdulillah
Selama-lama

Ku bersyukur alhamdulillah
Ku beruntung alhamdulillah
Waajiburni alhamdulillah
Selama-lamanya