Showing posts with label Alvi Ananta. Show all posts
Showing posts with label Alvi Ananta. Show all posts

Sunday, 17 May 2020

Lirik Sio Sio - Alvi Ananta



Jeru .. (jeru)
So..Yo jeru sun rasakno
Ta..Tu.. Nyunduk nembus dodo..

Riko.. (riko)
Hang.. Wes suwe sun enteni
Donge teko.. Wes nggowo hang liyo..

Riko bengen ngongkon isun nganteni
Wayah tekane riko nggayuh ngimpi
Kanggo.. Urip dadi siji..

Tapi nyatane.. Bedo.. Ambi omonge
Malah riko.. Hang mggubarno
Angen hang riko janjekno
Sio sio.. Nganteni riko
Mung kanggo diweni loro..

Hoo uoo.. Kanggo.. Diweni loro..
Hoo uoo.. Kanggo.. Diweni loro..

Riko.. (riko)
Hang.. Wes suwe sun enteni
Donge teko.. Wes nggowo hang liyo..

Riko bengen ngongkon isun nganteni
Wayah tekane riko nggayuh ngimpi
Kanggo.. Urip dadi siji..

Tapi nyatane.. Bedo.. Ambi omonge
Malah riko.. Hang mggubarno
Angen hang riko janjekno
Sio sio.. Nganteni riko
Mung kanggo diweni loro..

Tapi nyatane.. Bedo.. Ambi omonge
Malah riko.. Hang mggubarno
Angen hang riko janjekno
Sio sio.. Nganteni riko
Mung kanggo diweni loro..

Hoo uoo.. Kanggo.. Diweni loro..
Hoo uoo.. Kanggo.. Diweni loro..

Lirik Lawang Mburi - Alvi Ananta



Masiyo saiki mung digaweni
Wayah riko keroso sepi
Isun lakoni, perih tetep sun kuati

Serang gedine roso, gawe sun biso
Lilo urip nelongso, kabehe mung kanggo riko
Koyo lawang mburi hang sun rasakno saiki
Mugo baen gancang kelaksan hang isun angeni

Podo kanggone, bedo panggone
Podo dalan melebune
Welase riko, sayange sing disulungno

Serang gedine roso, gawe sun biso
Lilo urip nelongso, kabehe mung kanggo riko
Koyo lawang mburi hang sun rasakno saiki
Mugo baen gancang kelaksan hang isun angeni

Serang gedine roso, gawe sun biso
Lilo urip nelongso, kabehe mung kanggo riko
Koyo lawang mburi hang sun rasakno saiki
Mugo baen gancang kelaksan hang isun angeni

Lirik Ajarono Lali - Alvi Ananta



Ajarono makne sun biso
Sing ngarep maning, sing eling maning

Wes kasep digetuni
Wes kadung sun putusi
Riko hang sun aboti
Saikine wes lali

Isun hang ngelarani
Isun dewek hang jalari
Wes mulo pantes riko
Gawe isun gedigi

Isun geletakno
Gedigu baen welas riko

Ajarono makne sun biso
Sing ngarep maning,
Singkat eling maning
Pantes mulo riko tinggalno
Mergo sing keneng dieman maning
Isun hang bodoh iki

Isun hang ngelarani, isun dewek hang jalari
Wes mulo pantes riko gawe isun gedigi
Sun geletakno gedigu baen welas riko

Ajarono makne sun biso
Sing ngarep maning, sing eling maning
Pantes mulo riko tinggalno
Mergo sing keneng dieman maning

Ajarono
Makne sun biso
Sing ngarep maning, sing eling maning
Pantes mulo
Riko tinggalno
Mergo sing keneng dieman maning
Isun hang bodoh iki