Showing posts with label Adella. Show all posts
Showing posts with label Adella. Show all posts

Friday, 14 May 2021

Lirik Selimut Biru - Tasya Rosmala feat. Adella

 


Yang, terasa sepi
Yang, aku sendiri
Yang, dingin sekali

Hari-hari yang berlalu
Aku terbelenggu rindu
Tanpa kehadiranmu di sampingku, kasih

Yang, di malam ini
Yang, terasa sepi

Kasur berkain putih
Tak mampu melelapkan kedua mataku
Selimut warna biru
Tak mampu menghangatkan hatiku yang beku

Bantal dan guling ini tak mau berbicara
Saat ku bertanya, apakah kekasihku
Merasakan rindu seperti diriku
Datanglah kekasih walau dalam mimpi

Yang, tabahkan hati
Yang, ku kan kembali

Kasur berkain putih
Tak mampu melelapkan kedua mataku
Selimut warna biru
Tak mampu menghangatkan hatiku yang beku

Bantal dan guling ini tak mau berbicara
Saat ku bertanya, apakah kekasihku
Merasakan rindu seperti diriku
Datanglah kekasih walau dalam mimpi

Yang, di malam ini, yang, terasa sepi
Yang, aku sendiri, yang, dingin sekali

Hari-hari yang berlalu, aku terbelenggu rindu
Tanpa kehadiranmu di sampingku, kasih, kasih


Sunday, 9 May 2021

Lirik Tembang Tresno - Yeni Inka ft Adella

 


Nanging peteng ing mripatku
Sinare rembulan nambahi susahe atiku
Trisno sing tak jogo amung kanggu sliramu
Nanging nyatane aku mok apusi

Padang e suryo
Nanging peteng ing mripatku
Sinare rembulan nambahi susahe atiku
Trisno sing tak jogo amung kanggo sliramu
Nanging nyatane aku mok apusi

Kembang tresno ning lambemu
Nyatane hamung semu
Janji setyo marang aku
Ning nyatane nyusahne atiku
Tega tenan kowe nglarani atiku
Tega tenan kowe ngapusi aku
Wis cukup semene sak crito lan laguku
Aku pamit lilakno lungoku

Padang e suryo
Nanging peteng ing mripatku
Sinare rembulan nambahi susahe atiku
Trisno sing tak jogo amung kanggu sliramu
Nanging nyatane aku mok apusi

Padang e suryo
Nanging peteng ing mripatku
Ninare rembulan nambahi susahe atiku
Trisno sing tak jogo amung kanggo sliramu
Nanging nyatane aku mok apusi

Kembang tresno ning lambemu
Nyatane hamung semu
Janji setyo marang aku
Ning nyatane nyusahne atiku
Tega tenan kowe nglarani atiku
Tega tenan kowe ngapusi aku
Wis cukup semene sak crito lan laguku
Aku pamit lilakno lungoku
Aku pamit lilakno lungoku


Thursday, 6 May 2021

Lirik Loro Pikir - Arlida Putri ft Adella

 


Dino dino riko suguhi warang
Dino dino sing tau riko sayang
Roso ngersulo ngemulo njero ati
Keroso jeru nancep nong dodo iki

Dino dino riko suguhi warang
Dino dino sing tau riko sayang
Roso ngersulo ngemulo njero ati
Keroso jeru nancep nong dodo iki

Kahanan njero ati riko gawe sepi
Sampek sing biso meremaken moto iki

Reff
Dadi loro pikir dadi bingung ati
Dung sing di anggep buangen isun iki
Timbang batin isun kesekso roso
Timbang ngenes dewekan kepuloksoro

Sun nerimo dung kelangan welas riko
Masio mageh nyimpen roso nong njero dodo


Wednesday, 5 May 2021

Lirik Ilat Tanpo Balung - Yeni Inka ft Adella

 


Panas mongso ketigo, wawas sing tak kroso
Tiwas aku teko, mbok tinggal lungo
Tegane atimu, ninggalake aku
Kebangeten, kebangeten awakmu

Bareng sing tak rasa’ke, ilat tanpo balung
Janji mlaku mlaku, mbok tinggal mlayu
Nibo tangi aku, aku ngoyak awakmu
Tulung, entenono aku

Opo ra kelingan, biyen kowe kuwi sopo
Loro tak obati, bareng mari kowe lali

Paribasan peksi, mabur dhuwur eling bali
Aku kok apusi, sak tenane aku ngerti
Ilat tanpo balung, wis ditulung malah menthung
Sak karepmu, tutugno lakumu

Reff :
Bareng sing tak rasa’ke, ilat tanpo balung
Janji mlaku mlaku, mbok tinggal mlayu
Nibo tangi aku, aku ngoyak awakmu
Tulung, entenono aku

Opo ra kelingan, biyen kowe kuwi sopo
Loro tak obati, bareng mari kowe lali

Paribasan peksi, mabur dhuwur eling bali
Aku kok apusi, sak tenane aku ngerti
Ilat tanpo balung, wis ditulung malah menthung
Sak karepmu, tutugno lakumu
Sak karepmu, tutugno lakumu


Tuesday, 27 April 2021

Lirik Sholatun Bissalamil Mubin - Anisa Rahma ft Adella

 


Sholatun bissalamil mubin linugthotit ta’yii ni ya ghoroomii
Sholatun bissalamil mubin linugthotit ta’yii ni ya ghoroomii

Sholatun bissalamil mubin linugthotit ta’yii ni ya ghoroomii
Sholatun bissalamil mubin linugthotit ta’yii ni ya ghoroomii
Sholatun bissalamil mubin linugthotit ta’yii ni ya ghoroomii
Sholatun bissalamil mubin linugthotit ta’yii ni ya ghoroomii

Nabiyyuna kaana ashlattak wiini min ngahdi kun fayakuunu yaa ghoroomii
Nabiyyuna kaana ashlattak wiini min ngahdi kun fayakuunu yaa ghoroomii

Sholatun bissalamil mubin linugthotit ta’yii ni ya ghoroomii
Sholatun bissalamil mubin linugthotit ta’yii ni ya ghoroomii

Ayaman ja’ana khakkon nadhiiri mughiitsan musbilan subularoshaadi
Ayaman ja’ana khakkon nadhiiri mughiitsan musbilan subularoshaadi

Sholatun bissalamil mubin linugthotit ta’yii ni ya ghoroomii
Sholatun bissalamil mubin linugthotit ta’yii ni ya ghoroomii

Allah Ya Allah Ya Allah Ya Allah
Allah Ya Allah Ya Allah Ya Allah
Allah Ya Allah Ya Allah Ya Allah
Allah Ya Allah Ya Allah Ya Allah

Sholatun bissalamil mubin linugthotit ta’yii ni ya ghoroomii
Sholatun bissalamil mubin linugthotit ta’yii ni ya ghoroomii


Monday, 19 April 2021

Lirik Tombo Ati - Yeni Inka ft Adella

 


Tombo ati iku limo perkarane
Kaping pisan moco Quran lan maknane
Kaping pindo sholat wengi lakonono
Kaping telu wong kang sholeh kumpulono

Kaping papat kudu weteng ingkang luwe
Kaping limo zikir wengi lingkang suwe
Salah sawijine sopo bisa ngelakoni
Mugi-mugi Gusti Allah nyembadani

Tombo ati iku limo perkarane
Kaping pisan moco Quran lan maknane
Kaping pindo sholat wengi lakonono
Kaping telu wong kang sholeh kumpulono

Kaping papat kudu weteng ingkang luwe
Kaping limo zikir wengi lingkang suwe
Salah sawijine sopo bisa ngelakoni
Mugi-mugi Gusti Allah nyembadani


Saturday, 17 April 2021

Lirik I’tiraf (Sebuah Pengakuan) - Anisa Rahma ft Adella

 


Ilaahii las tu lil firdau siahlaa
Wa laa aqwaa ‘alaa naaril jahiimi
Fahabli taubatan waghfir dzunubi
Fainnaka ghafirudz dzmbil 'adziimi

Ow Tuhan, aku bukanlah ahli surga
Juga tak mampu menahan siksa neraka
Kabulkanlah taubat ampuni dosa dosa ku
Hanyalah engkau pengampun dosa hambamu

Ilaahii las tu lil firdau siahlaa
Wa laa aqwaa ‘alaa naaril jahiimi
Fahabli taubatan waghfir dzunubi
Fainnaka ghafirudz dzmbil 'adziimi

Dosa dosaku tak terhitung bagai debu
Ya illaahii berikanlah amal taubatku
Sisak umurku berkurang setiap hari
Dosa dosaku makin bertambah ya illaahii

Ilaahii las tu lil firdau siahlaa
Wa laa aqwaa ‘alaa naaril jahiimi
Fahabli taubatan waghfir dzunubi
Fainnaka ghafirudz dzmbil 'adziimi