Lirik Infone Masseehh (Ninu Ninu Ninu) - Sasya Arkhisna

Lirik Infone Masseehh (Ninu Ninu Ninu) - Sasya Arkhisna

Lirik Infone Masseehh (Ninu Ninu Ninu) - Sasya Arkhisna


nganti ndangak ndangak mase
aku kalah sak sembarangane
trus piye infone mase
kadung jeru tresnoku neng dek e

seng kono good looking mase
neng kene mung spech  e wong kere
terus aku kudu piye
opo yo kudu cidro slawase

tak suguhi ati dudu kopi
nanging bedo nglarani
tak sanggane dewe lamun iki
wes ndak kuat mase

yo ndak mampu aku
dudu spech idamanmu
nuruti karepmu 
aku ninu ninu ninu

yo ndak mampu aku
dudu spech idamanmu
nuruti karepmu 
aku ninu ninu ninu