Lirik Terminal Giwangan - Safira Inema

Lirik Terminal Giwangan - Safira Inema

Lirik Terminal Giwangan - Safira Inema

rasane ora karuan
ning ati loro tenan
cinta matiku kau anggep dolanan

biasane jam semene wis ngabari
nanging tekan saiki hp-ku durung muni
biasane jedal-jedul ning ngarepku
nanging dino-dino iki menghilang bagai butiran debu

aku mung koyo terminal giwangan
mung tok nggo sambat
tok nggo istirahat

rasane ora karuan
ning ati loro tenan
cinta matiku kau anggep dolanan

pengen opo tak turuti
lehku lembur telung wengi
dudu kuwi maksudku, mbok yo ngerteni

lingguh nyenuk ning ngarepan ngedep kopi
ngenteni kabarmu, mas, kok le nganyelke ati?
banjur tak kirimi bbm, "apa kabar, sayang?"
"lagi ngopo? karo sopo?" malah ra diwoco
huwalah, mas, anggepmu aku iki sopo?
bojomu, mas , aku iki bojomu
"ning ngopo?", jawabmu gawe aku tambah nestopo
suwe ora jamu, ketemu pisan gawe gelo

aku mung koyo terminal giwangan
mung tok nggo sambat
tok nggo istirahat

rasane ora karuan
ning ati loro tenan
cinta matiku kau anggep dolanan

pengen opo tak turuti
lehku lembur telung wengi
dudu kuwi maksudku, mbok yo ngerteni

lingguh nyenuk ning ngarepan ngedep kopi
ngenteni kabarmu, mas, kok le nganyelke ati?
banjur tak kirimi bbm, "apa kabar, sayang?"
"lagi ngopo? karo sopo?" malah ra diwoco
huwalah, mas, anggepmu aku iki sopo?
bojomu, mas , aku iki bojomu
"ning ngopo?", jawabmu gawe aku tambah nestopo
suwe ora jamu, ketemu pisan gawe gelo

aku mung koyo terminal giwangan
mung tok nggo sambat
tok nggo istirahat

rasane ora karuan (ra karuan)
ning ati loro tenan
cinta matiku kau anggep dolanan

pengen opo tak turuti (tak turuti)
lehku lembur telung wengi
dudu kuwi maksudku, mbok yo ngerteni