Lirik Wuyung - Nurma Paejah feat. Adella

Lirik Wuyung - Nurma Paejah feat. Adella

Lirik Wuyung - Nurma Paejah feat. Adella


laraning loro ora koyo
wong kang nandhang wuyung
mangan ra doyan
ra jenak dolan
neng omah bingung

mung kudu weruh
woting ati
duh kusumo ayu
opo ra trenyuh
sawangen iki
awakku sing kuru

klopo mudho
leganono
nggonku nandhang bronto
witing pari..
dimen mari
nggonku loro ati
aduh nyowo

duh duh kusumo
ora kroso opo pancen tego
mbok mbalung janur
paring usodo mring
kang nandhang wuyung


 

Komenlah dengan berhemah