Lirik Tangise Sarangan - Sasya Arkhisna

Lirik Tangise Sarangan - Sasya Arkhisna

Lirik Tangise Sarangan - Sasya Arkhisna


sarangan sing dadi saksi
nalikane jaman semono
ning kono sliramu medot janji
ono pinggir telogo aku biso opo
kecobo ngronto ning dodo hooo ooo hooo ooo 

telogomu ibarate eluhku
howo adem ibarat atiku
asri panggonmu ra biso nggambarke atiku
sing tak roso perih ning dodo
kudu lilo aku mbok tinggalno 

ilo, aku ra lilo
nanging piye maneh wis dalan kuoso
sarangan dadi saksi tumetes eluhku
ning pinggir telogo tak culne sliramu 

piye, aku kudu piye
yen uwis ngene sing dadi dalane
mugo uripmu bahagio mulyo
karo wong ayu sing dadi pilihanmu


 

Komenlah dengan berhemah