Lirik Roso Atiku - Woro Widowati

Lirik Roso Atiku - Woro Widowati

Lirik Roso Atiku - Woro Widowati


matur suwun wis ngancani aku
esem lan guyumu gawe bungah atiku
mung siji pesenku nggo awakmu
tulung ojo ninggalne aku

elingo gek semono
aku ngucapake tresno
ora nyongko ora ngiro
kowe nompo roso kulo

saiki bebarengan
ngadepi kabeh pacoban
amung kowe ra liyane
sing tak jogo selawase

takkan pernah terganti
roso atiku iki

matur suwun wis ngancani aku
esem lan guyumu gawe bungah atiku
mung siji pesenku nggo awakmu
tulung ojo ninggalne aku

saiki bebarengan
ngadepi kabeh pacoban
amung kowe ra liyane
sing tak jogo selawase

takkan pernah terganti
roso atiku iki

matur suwun wis ngancani aku
esem lan guyumu gawe bungah atiku
mung siji pesenku nggo awakmu
tulung ojo ninggalne aku

aku ra bakal ninggalke kowe
mergo tresnoku ro kowe selawase
tak jaluk kowe ojo sumelang
tresnoku ora bakal ilang

matur suwun wis ngancani aku
esem lan guyumu gawe bungah atiku
mung siji pesenku nggo awakmu
tulung ojo ninggalne aku

aku ra bakal ninggalke kowe
mergo tresnoku ro kowe selawase
tak jaluk kowe ojo sumelang
tresnoku ora bakal ilang
tresnoku ora bakal ilang


 

Komenlah dengan berhemah