Lirik Roso Atiku - Jihan Audy

Lirik Roso Atiku - Jihan Audy

Lirik Roso Atiku - Jihan Audy


elingo gek semono aku ngucapake tresno
ora nyongko, ora ngiro kowe nompo roso kulo

saiki bebarengan ngadepi kabeh pacoban
amung kowe, ra liyane, sing tak jogo selawase
takkan pernah terganti roso atiku iki

matur suwun wis ngancani aku
esem lan guyumu gawe bungah atiku
mung siji pesenku nggo awakmu
tulung ojo ninggalke aku


 

Komenlah dengan berhemah