Lirik Panggah Mencintai - Migren feat. Rindra Putra

Lirik Panggah Mencintai - Migren feat. Rindra Putra

Lirik Panggah Mencintai - Migren feat. Rindra Putra


wis pancen iki dadi nasibku
kelangan kowe sing ono neng atiku
jane isih sayang durung sanggup kelangan
sliramu sing dadi impian

sak mbendinane mikirke kowe
nanging kahanan ora iso dipeksakne
mergo wong tuwomu ora maringi restu
aku lan kowe ra iso bersatu

mugo kowe ngerti
mung kowe sing tak tresnani

awak dewe pancen nduwe roso
nanging wong tuwamu wis ngomong ra iso
aku ora nduwe opo-opo
aku mung iso ngikhlasno

mugo kowe oleh jodoh sing gemati
sing iso nresnani kowe sepenuh ati
pandongaku nggo kowe mung siji
kowe ora loro ati

sak mbendinane mikirke kowe
nanging kahanan ora iso dipeksakne
mergo wong tuwomu ora maringi restu
aku lan kowe ra iso bersatu

mugo kowe ngerti
mung kowe sing tak tresnani

awak dewe pancen nduwe roso
nanging wong tuwamu wis ngomong ra iso
aku ora nduwe opo-opo
aku mung iso ngikhlasno

mugo kowe oleh jodoh sing gemati
sing iso nresnani kowe sepenuh ati
pandongaku nggo kowe mung siji
kowe ora loro ati

awak dewe pancen nduwe roso
nanging wong tuwamu wis ngomong ra iso
aku ora nduwe opo-opo
aku mung iso ngikhlasno

mugo kowe oleh jodoh sing gemati
sing iso nresnani kowe sepenuh ati
pandongaku nggo kowe mung siji
kowe ora loro ati

kabeh wis tak ikhlaske
ceritoku ro kowe
mugo oleh gantine
lan oleh restune


 

Komenlah dengan berhemah