Lirik Lintang Angenan - Dela Poyz

Lirik Lintang Angenan - Dela Poyz

Lirik Lintang Angenan - Dela Poyz


semilir e angin wayah wengi
sing makili roso kangen iki
ning kerlip e lintang 
tak titip ne roso sayang
roso sayang mung ono angenan

semilir e angin wayah wengi
sing makili roso kangen iki
ning kerlip e lintang 
tak titip ne roso sayang
roso sayang mung ono angenan

ojo ngomong sayang
yen bakale koe ngilang
ojo ngomong cinta
yen akhir e nggawe luka

aku karo kowe
mungkin wis dudu jodone
wes cukup semene wae 
hubunganku karo kowe
podo golek dalan mlaku dewe dewe

semilir e angin wayah wengi
sing makili roso kangen iki
ning kerlip e lintang 
tak titip ne roso sayang
roso sayang mung ono angenan

ojo ngomong sayang
yen bakale koe ngilang
ojo ngomong cinta
yen akhir e nggawe luka

ojo ngomong sayang
yen bakale koe ngilang
ojo ngomong cinta
yen akhir e nggawe luka

aku karo kowe
mungkin wis dudu jodone
wes cukup semene wae 
hubunganku karo kowe
podo golek dalan mlaku dewe dewe


 

Komenlah dengan berhemah