Lirik Ghosting - Lilis Darawangi

Lirik Ghosting - Lilis Darawangi

Lirik Ghosting - Lilis Darawangi


aku susah sleeping montang manting
tiwas ku di ghosting
mending tak tinggal
mbukak online shoping

jare teko nggowo seneng nyatane
kowe malah nggawe bingung
janji tresnomu sing gede nyatane
gur ning hp yo podo wae

suwi-suwi ngenteni wis sanding
jebule malah di ghosting

wis bola bali kowe
mblenjani janji
karepmu iki piye aku ra ngerti

aku susah sleeping montang manting
tiwas ku di ghosting
mending tak tinggal
mbukak online shoping

jare teko nggowo seneng nyatane
kowe malah nggawe bingung
janji tresnomu sing gede nyatane
gur ning hp yo podo wae

suwi-suwi ngenteni wis sanding
jebule malah di ghosting

wis bola bali kowe
mblenjani janji
karepmu iki piye aku ra ngerti

aku susah sleeping montang manting
tiwas ku di ghosting
mending tak tinggal
mbukak online shoping

uwis bola bali kowe
mblenjani janji
karepmu iki piye aku ra ngerti

aku susah sleeping montang manting
tiwas ku di ghosting
mending tak tinggal
mbukak online shoping
mending tak tinggal
mbukak online shoping


 

Komenlah dengan berhemah