Lirik Gerajakan Banyuwangi - Monalisa Adella

Lirik Gerajakan Banyuwangi - Monalisa Adella

Lirik Gerajakan Banyuwangi - Monalisa Adella


gerajagan banyuwangi
raino wengi sing tau sepi
lanang wadon kang nekani
ngilangaken susahe ati

lungguh ring pasir-pasiran
sembur-semburan, garedowan
ambi mangan selodoran
lanang wadon uber-uberan

gandeng tangan ring pinggiran
pinggir pesisir gerajagan
bisik-bisik semayanan
matri janji urip bareng
sir-siran ambi gandangan
gending asli, banyuwangian

gerajagan banyuwangi
raino wengi sing tau sepi
lanang wadon kang nekani
ngilangaken susahe ati

gandeng tangan ring pinggiran
pinggir pesisir gerajagan
bisik-bisik semayanan
matri janji urip bareng
sir-siran ambi gandangan
gending asli, banyuwangian

gerajagan banyuwangi
raino wengi sing tau sepi
lanang wadon kang nekani
ngilangaken susahe ati


 

Komenlah dengan berhemah