Lirik Mawar Biru - Fira Azahra

Lirik Mawar Biru - Fira Azahra

Lirik Mawar Biru - Fira Azahra


tumetesing waspaku
ora tego rasaning atiku
ninggalake sliramu
priyo idamanku

tansah katon esemmu
ngawe awe rasaning atiku
ngelingake naliko bareng mlaku mlaku

ora nyono ora ngiro
yen ngene dadine
aku kudu melu
ndherekake romo lan ibuku
mulih neng ndesaku

wekasan mung welingku
aku titip kembang mawar biru
openono minongko tondho katresnanku

ora nyono, ora ngiro
yen ngene dadine
aku kudu melu
ndherekake romo lan ibuku
mulih neng ndesaku

wekasan mung welingku
aku titip kembang mawar biru
openono minongko tondho katresnanku


 

Komenlah dengan berhemah