Lirik Kediri Singapore - Difarina Indra

Lirik Kediri Singapore - Difarina Indra

Lirik Kediri Singapore - Difarina Indra


aku tresno neng sliramu
ibarat kopi karo susu
aku tresno neng sliramu
tak jogo sampek loncate nyowoku

aku sanggup ngenteni
kowe mulih teko luar negri
sing penting ojo sampek lali
janjimu neng alon-alon kediri

roso tresnoku ora bakal ilang
senajan awakmu neng perantauan
roso tresnoku ora bakal luntur
senajan awakmu neng singapore

neng kediri aku tansah setyo ngenteni
neng singapore tresnamu ojo sampek luntur
neng kediri aku tansah setyo ngenteni
neng singapore tresnamu ojo sampek luntur


 

Komenlah dengan berhemah