Lirik Aku Cah Bakoh - Sasya Arkhisna

Lirik Aku Cah Bakoh - Sasya Arkhisna

Lirik Aku Cah Bakoh - Sasya Arkhisna


bade dipontang pantingke
meh model kepiye
kulo mung manut dalene
gusti sing nentokne

mboten ajeng sambat
kulo tasih kuat
semangat lan mboten njepat

gusti kulo tasih semangat ngadepi kabeh
kulo tasih bakoh amergo kulo sumeleh
mboten ajeng sambat gusti mboten sah kuwatir
kulo masih semangat hingga di titik akhir

kabeh iki pancen sing terbaik dinggo aku
matur suwun gusti sampun nguatke atiku
kecewa lara duka senang susah bahagia
semua kurasa hingga aku pun tak berdaya

bade dipontang pantingke
meh model kepiye
kulo mung manut dalene
gusti sing nentokne

mboten ajeng sambat
kulo tasih kuat
semangat lan mboten njepat

matursuwun gusti, matursuwun sanget
sampun diparingi ati sing kuat go banget
nompo kasunyatan sing soyo ugal ugalan
aku ora mundur aku tetap siap tempur

paribasan nandur telo ning ngisor wet gedang
aku kudu lilo ikhlas golek dalan padang
bokdo mangan mangan ketupat jo lali pyuri santen
mbok menawi lepat kawulo nyuwun ngampunten

bade dipontang pantingke
meh model kepiye
kulo mung manut dalene
gusti sing nentokne

mboten ajeng sambat
kulo tasih kuat
semangat lan mboten njepat


 

Komenlah dengan berhemah