Friday, 4 June 2021

Lirik What You Say - Budak Belakang

 


( J-ZEEM)
Kutuk kami berapa banyak
tak nak layan orang menyalak
jaga jarak aku tak nak pekak
kang tak pasal dah kena sepak
BB gonna shine like mutiara
now we got all their mata-mata
dulu kata kami tak berjaya
sekarang kami level mega

(CHORUS)
What you say? 
I cant hear you with all the hates,
What you say? 
Jalan in the stu bout to make some hits,
What you say?
What you say?

(DANNY DUNKES)
Stay humble aku buat aku
Stay hustle aku buat lagu
Bukak mata jangan buat tahu
Aku hanya buat aku pasal engkau aku taknak tahu 
and i flip that 
Aku nampak messy tapi flow aku paling lincah
Tetap fantastic for flexible 
Aku macam getah so jangan muntah
Pecut habis macam dalam litar
Cerita lurus asal engkau putar
Cerita dongeng so aku tk gentar 
Yang engkau siapa ku paling tak kisah
Tak pernah ganjil mcm enam lapan 
Aku laju macam ni balapan
Better diam takut kene korban
Telan ludah aku tu buat sarapan

( IJ)
When we move, ramai cuba cuba ikut
Sampai sangkut, bila jumpa, rasa takut
Tutup muka, macam tak bersalah
Dalam diam nak berbalah
Kalau tak suka sumpah aku rasa kau boleh blah
Caterpillar in a cocoon trynna get out
Yeah we fly, aint gon lie
Checkin the stripes you out of my list
Tryna get this right no matter what you say

(RAFWY)
im with my crew,
tak boleh join kau siapa? its our rules,
aku hadap realiti,
tolak tepi fantasi, 
macam air always force aku flex dengan nike,
i go with the flow keep it 100 and ready to blow,
as now that ive grown, im in the scene so now that you know