Thursday, 3 June 2021

Lirik Sambate Ati - Anita Kaif

 


Saben dino kowe kok ngelarani
Kebangeten Gawe ajure ati
Ngobong perasaan iki, mbek tego blenjani janji
Opo koyok ngene kowe sing tak tresnani

Kurang opo kabeh sing tak lakoni
Kurang opo Karo tresnaku iki
Nelongso rasane ati, tego tegone ngapusi
Loro ati iki sing wes mbok paringi

Cubo rungokno njerit jero ati iki
Kowe tak sayang tegane ninggal janji
Uwes tak lakoni kabeh karep penjalukanmu
Kowe sing tak tresnani tego tegone mblenjani
 
Reff:
Sambate ati wengi Iki, mergo kowe sing jalari nglarani ati. 
Biyen jarene janjimu, tresnomu sing gede nyatane mok tinggalne aku..
Lorone Ati wengi iki, ngempet eloh dadi bukti larane ati
Bukti lorone atiku ajure urepku amergo cintamu palsu.. 

Bukti lorone atiku... ajure urepku.. 
Amergo awakmu...