Monday, 3 May 2021

Lirik Tombo Ati - Shepin Misa

 


Tombo ati iku ono limang perkoro
Kaping sepisan moco al.qur'an sak maknane

Kaping pindo sholat wengi lakonono
Kaping telu wong  soleh kumpulono

Kaping papat weteng iro ingkang luwe
Kaping limo dzikir wengi ingkang suwe

Salah sawijine.sopo biso anglakoni
Insyaallah gunti allah ngijabahi

Allahumasholiwasalimalla
Syayidinawamaulana muhammadin

Andadama.fiilmila khisolatan
Daimatan bidawamil mulkilah