Wednesday, 19 May 2021

Lirik Paperboi - Gard Wuzgut

 


“ Aku just nak make sure, aku cuma nak tahu “

Aku just nak make sure
Kau nak rasa tak macam dulu
If kau dah rasa tak perlu
Aku dah boleh stop tunggu

Aku just nak make sure
Kau nak rasa tak macam dulu
If kau dah rasa tak perlu
Aku dah boleh stop tunggu

Aku tak sure, so aku tunggu
Tempat sejuk ye aku kt situ
Sunyi even tho show sold out seminggu
Sunyi camne? Tanye tuhan dia tahu

Tempat sejuk ye aku kat situ
Kat puncak ye kau nampak aku
All this flash buat aku keliru
Dulu buat untuk kau, but sekarang tak tahu

Aku just nak make sure
Kau nak rasa tak cam dulu
If kau dah rasa tak perlu
Aku dah boleh stop tunggu

Aku just nak make sure
Kau nak rasa tak cam dulu
If kau dah rasa tak perlu
Aku dah boleh stop tunggu

“ Aku just nak make sure, kau dekat mana? “

Tempat sejuk ye aku kat situ
Kat puncak ye kau nampak aku
All this flash buat aku keliru
Aku tak sure nak buat ni untuk
Kau atau aku
Mana satu ?
Atau aku?
Mana satu?
Kat tempat sejuk ye aku kat situ
Ye Kat puncaknya kau nampak aku
Dekat situ ye aku kena tinggal