Saturday, 1 May 2021

Lirik Golek Ganti - Nella Kharisma


Tak rewangi rono rene
Esuk awan wengi sore

Tak lakoni nganti ngene
Nanging isih mbok larake

Pancen kudu ajar kuat nompo
Snadyan batin kulo keloro loro
Nuruti karepmu..
Suwe - suwe marakke ngelu..

Pilih golek ganti
Sing luwih gemati
Timbang mertahanke kowe
Aku dadi kenthir dewe

Aku tak sing lungo
Timbangane loro
Golek ganti
Sing iso nambani