Thursday, 20 May 2021

Lirik Alum - Dini Kurnia

 


Isun weruh dewek, riko ambi wong liyo
Melaku bareng, gandengan tangan
Isun osing nyongko, riko kari tego
Ngendoi cemeng welas iki

Buang isun buang welas hang ono
Ring ati iki uwis sirno
Mergo ati iki welas hang suci
Welas asih hang sempurno

Isun wes seng percoyo
Mergo kari nyulek moto

Kembang hang ono ring atinisun
Uwis alum seng keneng di sirami
Kembang hang ono ring atinisun
Uwis alum seng keneng di sirami

Menyango hang adoh, ojo riko moro
Isun wis sing sudi
Nompo riko maning, isun wis seng biso
Ati kadung loro

Tutupen kabeh cerito iki
Ojo riko bukak maning
Isun wis seng percoyo
Ati kadung loro

Kuburen kabeh welas iki
Ojo riko keduk maning
Isun wis seng percoyo
Ati kadung loro

Kembang hang ono ring atinisun
Uwis alum seng keneng di sirami
Kembang hang ono ring atinisun
Uwis alum seng keneng disirami