Friday, 23 April 2021

Lirik Percumo - Dhista Rara

 


Kadung sing keneng dieman
Banguro genengno ilang
Yowis sing gelem diboti
Sing usah ditangisi

Ati endi hang sing tatu
Kadung welase dimaru
Bengen riko weruh paran
Ngomong welas nong isun sayang

Reff ;

Percumo bhain ngomong demen
Kadung wong lio hang diangen
Paran artine ngomong sayang
Nong mburi riko nyanding wong lian.