Monday, 26 April 2021

Lirik Lewung - Syahiba Saufa ft Ageng Music

 


Dadi lewung atiku
Nalikane sepisan ketemu
Wong bagus dadi laku
Nggodho ati rinten siang dalu

Kiburban jiwo rogo
Ngundang roso tumetesing kalbu
Lir nguyahi segoro
Datan biso ngluluhke atimu

Suwe nggonku ngenteni
Lewung ing ati gak entuk jampi
Dadyo ati sawiji
Nadyan abot tak lakoni

Sabdo pandhito ratu
Mring sliramu dadyo sisihanku
Mugi Gusti nglilani
Tresnaku bakal ginowo mati