Sunday, 4 April 2021

Lirik Kuat - Kuatkan Ati - Nella Kharisma feat. Dory Harsa

 


Sansoyo suwe sansoyo loro
Sumpah aku wis ra kuat nyonggo

Ngrasake kowe saiki wis bedo
Yen ra tresno ojo gawe loro

Remuk rasane ati
Nyawang kahanan iki
Opo iki sing jenenge
Kuat kuatan ati

Jarene kowe tresno
Nyatane kowe lungo
Jarene ngomong sayang
Saiki malah ngilang

Jaremu njogo aku
Nanging kok kowe mlayu
Jaremu ngomong love you
Nanging nyatane raiso digugu