Saturday, 3 April 2021

Lirik Kesel Sabar - Rana Meysa

 


Awan bengi aku mikir 
Salah opo awak ku
Kowe ngomong nek aku 
Sing ono ning ati lan pikiranmu

Tapi saiki wes bedo 
Kowe tego ning aku
Ra nyongko kowe wani 
ngorbano aku koyo wes gak butuh aku

REFF :
Sayang mek aku sing paling ngerti dirimu
Aku ra tau njaluk ra tau nuntut opo jare kamu
Sayang rasane kok aku sing terus berjuang
Opo kowe ra sadar ra tau sadar
Aku uwes kesel sabar.