Tuesday, 27 April 2021

Lirik Kepaling - Esa Risty

 


Kadung riko ngerti tuluse welas
Hang ono ring dasar ati iki
Sing kiro riko tego ngelarani
Natoni hang koyo gedigi 

Nyejo riko pujar taline welas
Hang seru singset isun bundeli
Semembur riko buang sio-sio
Mung mergo ngerih welas hang liyo 

Welas isun kepaling-paling
Mlebu metu dalan buntu sun sing iling
Arep maju ati wis kadung tatu
Arep mundur isun wis kadung ancur