Monday, 26 April 2021

Lirik Kangen Mbiyen - Damara De

 


Abote nyimpen kangen, doh kene doh kono
Ben dino kowe nggoda ning njero moto
Yen aku kelingan kowe wong sing tak ujo
Atiku tratapan wedi tresnomu ngeliyo

Sakjane ning atimu opo ra kroso
Ning kene kowe tak pikir nganti ra eling dino
Aduh koyo nunggu udan mongso ketigo
Kowe tak enteni nanging ra teko-teko

Aku kangen, kangen koyo mbiyene
Wektu awal kenal karo kowe ning kene
Aku kangen, kangen karo kowe
Suk kapan tekamu, kangen ati ben entuk tambane

Sakjane ning atimu opo ra kroso
Ning kene kowe tak pikir nganti ra eling dino
Aduh koyo nunggu udan mongso ketigo
Kowe tak enteni nanging ra teko-teko

Aku kangen, kangen koyo mbiyene
Wektu awal kenal karo kowe ning kene
Aku kangen, kangen karo kowe
Suk kapan tekamu, kangen ati ben entuk tambane

Aku kangen, kangen koyo mbiyene
Wektu awal kenal karo kowe ning kene
Aku kangen, kangen karo kowe
Suk kapan tekamu, kangen ati ben entuk tambane